RAZVOJ PREZENTACIJA

 E-COMMERCE

 WEB HOSTING

 REGISTRACIJA DOMENA

 INTERNET MARKETING

 BAZE PODATAKA

 ODRŽAVANJE

 KONSALTING

 PANORAMA

 INTERNET VIDEO

 FOTO

 CD PREZENTACIJE

e

 


Internet Marketing
 
U ranim vremenima Interneta postavljanje prezentacije je bilo dovoljno za privlacenje paznje posetilaca. Ali kako sve vise i vise kompanija trazi svoje mesto na mrezi, pronalazenje posetlaca i ostvarivanje prave komunikacije sa njima postaje sve teze. Danas posedovanje web sajta nije dovoljno za ostvarivanje ozbiljnog prometa kao ni za privlacenje dovoljne paznje potencijalnih klijenata.

Microgen zna nacin da maksimizira efikasnost vasih Internet aktivnosti. Nase kampanje uzimaju u obzir svaki aspekt web marketinga sa visokim povratnim efektom u odnosu na vasu investiciju. Uz minimalnu investiciju, Microgen ce povecati posecenost vase prezentacije i preobratiti posetioce u potrosace.

Sta Nudimo !?! Microgen po porudzbini kreira i sprovodi u delo sve vrste marketinskih kampanja na Internetu. Nas tim ce se pobrinuti za svaki aspekt vase Internet kampanje ostavljajuci vam da se brinete o novom, povecanom obimu posla.
 

Vrste Internet Marketing Kampanja

Search Engine Marketing - Reklamirajte se koristeci usluge najvecih - Google ADWords i Yahoo & MSN Overture kampanje ce vam biti organizovanije i preciznije kroz saradnju sa nama.

Microgen ce za vas kreirati i sprovesti kampanju koja ce odmah imati jasne pokazatelje efikasnosti omogucujuci vam da uz vrlo kontrolisane troskove manipulisete posecenoscu sajta i direktno krojite promet svog biznisa. Preko 30 zadovoljnih klijenata su garancija kvalitetnog servisa.

Proverite zasto je ovaj nacin marketinga verovatno najefikasnije promotivno oruzje na svetu i zasto se za njega kaze da je izazvalo najvecu revoluciju u marketingu od pojave TV spotova. Po nekim procenama koje je objavila sama kompanija Google, ovaj vid marketinga se najcesce isplati od 10 do 100 puta vise u odnosu na klasicne medije ili ostale legalne vrste Internet marketinga. 

Google Sitemaps - U cilju boljeg pozicioniranja i indeksiranja vase Internet prezentacije kod pretrazivaca Google, kreiracemo za vas XML mapu, postaviti je na vasu prezentaciju i obavestiti Google o tome. Pomozite Google "paucima" da saznaju vise informacija o vasoj Internet prezentaciji i samim tim povecajte mogucnost da vas potecijalni posetioci lakse pronadju. Nudimo servise redovnog indeksiranja, kreiranja i uploada XML map
e na dnevnoj, nedeljnoj ili mesecnoj bazi. Pozovite za vise informacija...

Newsletters & E-mail Marketing - Kontrolisano slanje efektnih e-mail poruka povecava posecenost vase prezentacije ali i odzavanje dobrog odnosa sa vasim potrosacima i to po veoma povoljnoj ceni.

Baze e-mail adresa - Obratite nam se za precizne kampanje koje ce pogoditi samu srz vase ciljne grupe. Fizicka ili pravna lica, adrese segmentirane po industrijskim ili geografskim oblastima, potencijani online ili offline kupci, fizicka i pravna lica, nasi u inostranstvu, itd. Cene se uobicajeno krecu od 1 do 10 Din po adresi i ukljucuju sve pratece radnje. Pozovite nas za vise informacija.

Baneri na najposecenijim prezentacijama - Microgen ce vam pomoci da na najefikasniji nacin reklamirate svoje usluge ili proizvode na nekom od nasih najvecih sajtova. Nase znanje i iskustvo iz ove oblasti ce uz znacajne ustede maksimizirati efekte vase kampanje. Dodjite do svog medijskog prostora na laksi i povoljniji nacin. 

Optimizacija za pretrazivace - Visok rang na pretrazivacima dovodi veliki broj posetilaca na vasu prezentaciju. Nas tim ce poboljsati vase listinge i postaviti vas iznad konkurencije.


Produkcija svih vrsta online oglasa - Poruka nece biti dobro prihvacena ako nije smestena  u atraktivno pakovanje prilagodjeno vasem posetiocu ili klijentu. Pri izradi se koriste neke od najsavremenijih tehnika u marketingu. Pozovite za vise informacija.


Nagradne igre na Internetu - Upotrebite snagu Interneta za svoju nagradnu igru. Pozovite za vise informacija.
 

Naš pristup projektu


Za dobre rezultate potrebno je pravilno sklopiti sve kockice i zato projekat svakog klijenta prolazi kroz vise faza pre nego sto se ostvare zeljeni efekti. Ovde cemo vas ukratko informisati o nasem nacinu rada:

Analiza. Ispitivanje vaseg plana ili ideje i njene ostvarljivosti u samom procesu vaseg poslovanja.

Upotrebljivost Internet Prezentacije. Identifikacija svih promena koje su neophodne da bi se omogucilo jednostavno koriscenje vase prezentacije. Analiza ponasanja posetilaca vase prezentacije. Eye tracking. Sistematski pregled svih scenarija upotrebe kako bi se otklonile moguce barijere. Smanjenje mogucnosti za konfuziju posetilaca.

Marketinska upotrebljivost i opis proizvoda ili usluga. Obezbedjivanje jasne komunikacije izmedju sajta i posetioca u cilju maksimiziranja nivoa prodaje vaseg proizvoda ili usluge.

Komparativna analiza. Kreiranje pregleda slabosti i kvaliteta u odnosu na konkurenciju u cilju boljeg koriscenja otvorenih mogucnosti koje pruza poslovanje preko Interneta. 

Razvoj Mikromagneta. Posetioci reaguju na specificne atraktivne reci i elemente dizajna. MicroGen ce za vas kreirati mikromagnete koji ce doprineti povecanju kredibiliteta vaseg biznisa, proizvoda ili usluga.

Kampanja. Sprovodjenje kampanje u skladu sa planom, odmah vidljivi rezultati i trenutno prilagodjavanje uslovima u cilju postiizanja jos boljih rezultata.


Moguc je razvoj i implementacija ostalih marketinskih akcija na zahtev klijenta ili nas predlog. Detaljne informacije mozete dobiti putem telefona ili e-maila.
 


izrada internet prezentacija  |  razvoj internet aplikacija  |  projektovanje i izrada baza podataka  |  izrada online prodavnica 
cd portfolio  |  internet panorama  |  video na internetu  |  fotografija  |  konsalting
 web hosting  |  registracija domena  |  marketing na internetu
home  |  tim  |  projekti  |  posao  |  kontakt

english

© 2002 - 2007 Microgen Internet Consulting & Solutions
Beograd, Srbija